Om oss

The Pure Water Company AS ble etablert i 1997. Selskapet har sitt hovedkontor på Lysaker i Bærum kommune, og heleide datterselskap i Sverige og UK. Selskapet tilbyr miljøvennlige drikkevannsløsninger hvor springvannet blir renset, kjølt og servert med eller uten kullsyre,  i egendesignede og prisvinnende glassflasker. Kortreist og miljøvennlig. Selskapet har i dag 11 fast ansatte i Norge og 6 i England. Omsetningen i 2015 var på 48 millioner kroner.

Stadig flere bedrifter vektlegger miljøvennlige løsninger, og ønsker å tilby sine ansatte og kunder sunne alternativer. Våre drikkevannsløsninger leveres til kontorbygg, hoteller, restauranter, skoler, sykehus og treningssentre. Selskapet opererer i B2B-markedet, og kundene er både private og offentlige virksomheter. Det inngås leveringsavtaler med kundene som strekker seg over flere år, og selskapet er godt etablert med høy gjenkjøpsgrad blant eksisterende kunder. Drikkevannløsningene leveres ofte til nybygg eller bygg under rehabilitering, og installasjoner skjer da løpende under bygge- eller rehabiliteringsprosessen.

Vår historie

På slutten av 1990-tallet, på en kafé i London. Pure grüderen skal spise. Til maten får han servert en flaske Perrier. Vannet er lunkent og prisen er skyhøy. Han ser på flasken. Han tenker at designet er flott. Perrier smaker egentlig godt, men denne flasken er altså lunken. Jeg kan få isbiter, tenker han, men isbitene vil tilsette klorsmak. Han tenker på hvor langt flasken har reist for å komme til dette bordet. Han tenker på miljøet. Han tenker: Dette må kunne gjøres både bedre og billigere, mer miljøvennlig, men med den samme fine opplevelsen av god design.

Senere samme år grunnlegger han The PURE Water Company.