Radisson Blu Plaza

Oslo Plaza Hotell

Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord Europas høyeste og Norges største hotell med sine 676 rom. Hotellet er det første i Radisson Blu som mottok den nordiske miljøutmerkelsen, Svanen, og hotellet oppfyller dermed verdens strengeste miljøkrav på energi- og vannforbruk, bruk av kjemikalier og avfallssortering.


Radisson Blu Plaza Hotel er det ideelle stedet for enhver type arrangement, enten du planlegger et møte for 2 eller 1100 personer. Hotellets beliggenhet midt i sentrum gjør det lett tilgjengelig for alle møtedeltakere og gjester. Med et valg på over 30 møterom har hotellet over 1850 kvadratmeter med møtearealer, alle tilrettelagt for å tilfredsstille enhver type arrangement.


Nyrenoverte møtelokalet Munch lokker med ekstra mange fasiliteter: Det ligger praktisk og handikapvennlig til i 1. etasje, og er utstyrt med eget pause- og ustillingsområde med kaffemaskiner, siste nytt innen lys-, lyd-, og integrerte Pure Water stasjoner.  For mer informasjon, klikk her.

Med mange tusen konferansegjester i løpet av et år, som alle stiller høye krav til servering av både mat og drikke har vi hatt et utrolig godt samarbeid med Pure Water. Produktet er i tråd med vår miljøprofil Svanemerking, og det representerer trenden i markedet med kortreiste produkter. Både kvaliteten på det filtrerte vannet, friskheten med kullsyre og servicen som vi har fått fra Pure Water har vært helt førsteklasses, og en viktig grunn til at vi har valgt det til våre kurs- og konferansegjester

Torbjørn Marthinussen Executive Assistant Manager

Kundeliste

  • 6 tappetårn installert
  • Jun 2000