VISMA

Sjølyst Arken

Visma er en leverandør av programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. 340 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5600 ansatte og hadde i 2013 en omsetning på NOK 6 500 mill.

Selskapet ble dannet i 1996, da selskapene Multisoft, SpecTec og Dovre Informasjonssystemer slo seg sammen.

I dag består konsernet av de fem virksomhetsområdene: Software, Business Process Outsourcing, Commerce Solutions, Retail IT og Consulting.

Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, og Visma har mer enn 100 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, England, Irland og Romania. I tillegg har Visma 1 100 forhandlere i Norden og distribusjon gjennom partnere i flere europeiske land.

Vi valgte PURE Water som leverandør på Skøyen, og senere også i Stockholm og Malmö. Nå er vi i gang med nye husprosjekt i Trondheim og Helsinki med ferdigstillelse i 2014 – PURE Water er leverandør også her. Våre ansatte setter stor pris på å ha PURE Water tilgjengelig i alle minikjøkken og det drikkes mye vann. Vi vet dette bedrer yteevnen og effektiviteten til våre ansatte gjennom arbeidsdagen.

Karin Bülow Head Corporate Administration

Kundeliste

  • 18 000 kvadratmeter
  • Jan 2009