Miljøvennlig

PURE skåner miljøet. Vannet er ikke transportert fra en kilde i Imsdalen, fjellene i Voss, en elv i Frankrike eller en øy i Stillehavet. PURE er kortreist vann, rett fra springen - renset og nedkjølt.

Vann skal ikke hentes fra høye alpekilder eller eksotiske øyer. Godt vann er rent vann som kan drikkes med en ren samvittighet. Hvorfor skal det brukes energi på frakt av vann når vi har et minst like bra lokalt alternativ?

"PURE bruker det lokale vannet som utgangspunkt, ikke langreist vann som både koster bruker og miljøet dyrt"

PURE representerer det miljøvennlige alternativet. Vi bruker det kommunale vannet som utgangspunkt. Det renses og kjøles før det serveres i gjenbrukbare glassflasker. «Kortreist» kaller vi det. Like delikat som våre langreiste konkurrenter, men du slipper tanken på at flasken har en unødvendig reise bak seg. 

Vi er ingen løsning på klimaproblemene, kun et skritt på veien. Vårt mål er at flere bedrifter skal reflektere over miljøpåvirkningen av valgene sine. Ikke bare rundt hvilken drikkevannsløsning man bør velge, men også alle andre store og mindre valg man tar. Vi tror økt bevissthet kan gjøre en  forskjell for miljøet.